Извештаји о ревизији

Филтери претраге

Сортирајте према:
31.05.2023.

Извештај о ревизији финансијских извештаја Тужилаштва за организовани криминал, Београд за 2022. годину

Субјект ревизије:ТУЖИЛАШТВО ЗА ОРГАНИЗОВАНИ КРИМИНАЛ, БЕОГРАД
Сектор: Sektor broj 1
Oзнаке: тужилаштво , организовани